Wouter en Guido winnaars Aloys Halleriet Cup 2019 !

Voor het begin van de competitie wordt er gestreden om de Aloys Halleriet Cup. Dit zijn koppelwedstrijden voor 2 personen op het veld.

8 september werden de voorrondes gegooid. Degene die tijdens de PK van de KV Zwolle op het veld het beste resultaat behaald heeft wordt gekoppeld aan degene die het minste resultaat behaald heeft, meestal een jeugdlid. Nummer 2 wordt gekoppeld aan de op 1 na laatst geplaatste speler, enz. Op deze wijze ontstaan teams van 2 personen die nagenoeg allemaal even sterk zijn. Door 3 wedstrijden van 2 x 6 schoten wordt bepaald wie zich plaatst voor de finale ronde op 15 september . Hier zijn de gewonnen punten en meters bepalend.

Zondag 15 september werden onder mooie omstandigheden de finale wedstrijden verschoten . De 4 beste teams konden zich plaatsen voor de “Grande Finale”. Uiteindelijk wisten Jurgen te Brake/Johan Post en Wouter Rooks/Guido Beerten zich te plaatsen voor deze finale. De laatst genoemden mogen zich met ruim 130 meter winst “Kampioen Aloys Halleriet Cup 2019 ” noemen.