Klootschieten mag weer !

Buiten sporten in groepen is voor alle leeftijden toegestaan , dus klootschieten mag weer vanaf 1 juli 2020. Deze groep sporters staan over het algemeen niet stil in de openbare ruimte en mogen zich vrij bewegen op de openbare weg.

Vanaf 17 mei worden de trainingen hervat maar er gelden de volgende maatregelen:

• Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van  de volgende symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
  • Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts en/of benauwdheid heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft gehad dan mag je gaan klootschieten.
  • Blijf thuis als je het coronavirus hebt gehad, je kunt nog altijd iemand besmetten.
  • Houd anderhalve meter afstand van ieder persoon buiten jouw huidhouding ( schud geen handen ).
  • Hoest of nies in jouw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Ga voordat je naar de vereniging gaat thuis naar het toilet.
  • Was je handen voordat je naar de vereniging gaat.
  • Je mag gebruik maken van het toilet en om  je handen te wassen.
  • Er is landelijk geen maximale groepsgrootte bepaald. Maak hiervoor een verstandige afweging wat mogelijk is.
  • Ben je boven de 70 jaar dan hoor je bij de risicogroep, denk na of het verstandig is om te gaan klootschieten.
  • De kantine blijf gesloten tot 1 juli.
  • Houd binnen en buiten het clubgebouw 1.5 meter afstand van elkaar.

Wij als bestuur hebben gemeend de RIVM en het NOC*NSF protocollen in acht te nemen om zo met elkaar op een verantwoordelijke en veilige manier te kunnen klootschieten.

Veel klootschiet plezier en blijf vooral gezond.