Lid worden

Klootschieten, iets voor jou?

Klootschieten is een laagdrempelige sport en doen wij in het mooie buitengebied van Oost Gelre. Dus ben je klaar met het vele thuiszitten en wil je laagdrempelig kunnen bewegen en de gezelligheid van het verenigingsleven meemaken? Binnen onze vereniging bieden we jou verschillende uitdagingen binnen de klootschiet sport!

Volwassenen

Als volwassenen lid is er de mogelijkheid om op de zondagmorgen 9.00 uur mee te trainen, het straat parkoers van 5700 meter wordt er op een sportieve wijze het klootschietsport beoefend. Heb je het klootschieten onder de knie is er de mogelijkheid om deel te nemen met de competitie van de AKF ( Achterhoekse Klootschiet Federatie ) die plaats vinden tussen september en april.

Contributie € 75 per jaar.

Recreanten

Binnen onze vereniging hebben we een groep mensen die op de zondagmorgen gooien, de zgn. recreatieve schutters. Voor deze groep staat gezelligheid voorop en prestatie op de 2e plaats. Deze groep verzamelt zich om 9.30 uur in ons clubgebouw en beginnen met een kop koffie, hierna wordt er ongeveer 3 km gegooid. Bij terugkomst wordt er onder genot van een drankje gezellig nagepraat.

Contributie € 50 per jaar.

Jeugd

Onze jeugd wordt elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur getraind door ervaren klootschieters en trainers. Alle onderdelen van het klootschieten worden behandeld zowel: straat, veld als zetten. Bij de trainingen staat de veiligheid voorop. Het straat onderdeel wordt beoefend op een straat in het buitengebied. Onze veldbaan is ingericht voor het beoefenen van het veldonderdeel en is helemaal vrij van verkeer. Het zetten wordt ook beoefend op de veldbaan.

Contributie € 50 per jaar

Steunend lid

Als je KV Zwolle gewoon een warm hart toedraagt.
Bijdrage € 40 per jaar

Aanmeldingsformulier